Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 41 42 43

?????????
Informujemy, że w związku z wydarzeniami podczas meczu IV Ligi Podkarpackiej z dnia 27.03.2026 r., pomiędzy drużynami Karpaty Krosno – Czarni 1910 Jasło, decyzją Wydziału Dyscypliny Podkarpackiego ZPN na klub Karpaty Krosno zostały nałożone następujące sankcje dyscyplinarne:
• zakaz rozgrywania dwóch najbliższych meczów IV Ligi Podkarpackiej z udziałem publiczności
• zakaz wyjazdu zorganizowanej grupy kibiców na jeden najbliższy mecz wyjazdowy
• kara pieniężna w wysokości 3000 zł
ℹ️ Informujemy, że dla posiadaczy karnetów przygotowana zostanie rekompensata – karnety na kolejną rundę będą tańsze o 30 zł.
Wiadomość dodana po 3 h 24 min 41 s:
Dwa mecze u siebie bez udziału kibiców to mecz z Gorzycami i z Polonią Przemyśl. Szczególnie szkoda meczu z Przemyślem, gdyż przyszłoby trochę kibiców i klub podarowałby finanse.

Kara 3 tys. Dwa mecze bez publiki to może nawet 1 tys. biletów. (400 + 600). Czyli wychodzi mi kilkanaście tys. Taka to pomoc dla klubu od naszych "kibiców".

https://nowiny24.pl/karpaty-krosno-tren … 2-28878125
Wiadomość dodana po 20 h 33 min 01 s:
Czyli jutro gramy bez kontuzjowanych Króla i Raduljego. Będzie ciężko.
Wiadomość dodana po 21 h 37 min 59 s:
Na stronie polsport live będzie płatna transmisja ze spotkania w Wiązownicy

Przegrywamy 2:1 w Wiązownicy. W końcówce karny dla gospodarzy. Sędzia taki jaki ten co sędziował w Szwecji mecz z Polską. Mecz wyrównany, dużo sytuacji mieli gospodarze ale u nas świetnie bronił Frydrych.

Gdzieś tam w necie pojawiły się informacje że piłkarze dostali część zaległych pieniędzy. Podobno chcą grać nawet o baraż. Choć patrząc na wyniki (przegrane w Nisku i Wiązownicy) raczej się na to nie zanosi.
W Bagienku była mowa że jest brana pod uwagę fuzja z zespołem A klasy. Pewnie Guzikówka. Wtedy można by zacząć grę od A klasy bez długów. Podobno trzon zespołu byłby gotowy do gry od tego poziomu. To dałoby szanse na wejście nowego zarządu.
Szydełko powiedział że to klub jest w podobnym miejscu w jakim był jak on przychodził.do naszego klubu. Wtedy udało się uratować klub, dzisiaj na razie nie wiadomo jakie są długi. Padają różne kwoty. Nawet milionowe.

Warto zapoznać się z artykułem na temat zadłużenia Karpat Krosno na stronie Krosno sfera.

W Bagienku pojawiła się opinią że Karpaty najprawdopodobniej będą grały od A klasy.
Moja opinia jest taka, że to OZPN decyduje gdzie będą grali. A w interesie związku jest żeby najlepszy zespół okręgu nie musiał tracić czasu na grę od A klasy. Myślę że istnieją przepisy żeby zaczynać od okręgówki. W takim wypadku byłby jeden sezon w plecy.
Strony: Poprzednia 1 … 41 42 43