Karpaty Krosno

Biało - Niebiescy

Nie jesteś zalogowany na forum.

#851 2025-05-13 08:59:19

xcv
Użytkownik
Liczba postów: 710
AndroidChrome 136.0.0.0

Odp: 3 liga grupa 4 sezon 2023/2024

Na PL ukazał się artykuł o naszym byłym szkoleniowcu Witkowskim. Zanotował w Kraśniku bardzo dobry wynik w 4 lidze. Sporo meczów bez porażki. Chyba tylko 4 stracone bramki.

Uważam że to był ciekawy trener. Oceniam go że chciał w Karpatach wejść na wyższy poziom prowadzenia zespołu. Treningi prowadzone na wyższych obrotach. Brak zawodników którzy mają uprzywilejowane miejsce. Nie wszystkim się to spodobało. Niektórzy wolą to co jest teraz. Czyli kopanie na poziomie 4 ligi.

Jest też drugi artykuł z informacją o długu dla naszego byłego zawodnika. Wychodzi więc że na razie dalej nie ogarnelismy się finansowo po epizodzie w 3 lidze. Prezes jednak zapewnia że najpóźniej w czerwcu należność zostanie spłacona. Liczę więc że w czerwcu wyjdziemy wreszcie finansowo na prostą. Bo jeżeli mamy ogon finansowy to trudno będzie utrzymać skład na przyszły sezon. A ja dalej jako kibic marzę że jednak wyjdziemy z tego 4 ligowego bagienka.

Ostatnio edytowany przez xcv (2025-05-13 09:03:11)

#852 2025-05-13 14:25:02

Basta
Użytkownik
Liczba postów: 986
WindowsChrome 136.0.0.0

Cyt.,, Uważam że to był ciekawy trener. Oceniam go że chciał w Karpatach wejść na wyższy poziom prowadzenia zespołu. Treningi prowadzone na wyższych obrotach. Brak zawodników którzy mają uprzywilejowane miejsce. Nie wszystkim się to spodobało. Niektórzy wolą to co jest teraz. Czyli kopanie na poziomie 4 ligi.,,,
W pełni się zgadzam z twoim zdaniem. Co do zaległości o której piszesz, że prezes wypowiada się, że ureguluje ją w czerwcu to myślę, że w czerwcu będzie transza z UM Krosno dla Karpat i pewnie mu wyrówna ale u nas dalej będą zaległości wobec niektórych piłkarzy np Gawle.

Wiadomość dodana po 21 h 26 min 28 s:
Dzisiaj mecz prawdy. Sprawdzimy wicelidera tabeli. Zobaczmy jak sorawdzi się nasz zespół z solidnym przeciwnikiem.

#853 2025-05-14 19:39:12

Basta
Użytkownik
Liczba postów: 986
WindowsChrome 136.0.0.0

Remisujemy z vice liderem Sokołem Kolbuszowa Dolna 1:1. Wreszcie dzisiaj nasza drużyna zagrała bardzo dobry mecz. Trochę błąd naszego bramkarza przy stracie pierwszej bramki. Z przebiegu gry byliśmy drużyną lepszą. Mecz szybki, okazje na bramki z obydwu stron. Wreszcie podobała mi się gra obrony, krótkie krycie przeciwników. Zamiast Fundakowskiego/ niestety bezbarwny/ wstawiłbym Liputa. W meczu kontuzja Dziadosza, oby skończyło się tylko na lekkim urazie. Teraz gramy z zespołami z którymi powinniśmy wygrać mecze: Mielec/d/, Tyczyn/w/, Nisko/d/, Jasło/w/.

#854 Wczoraj 11:54:55

xcv
Użytkownik
Liczba postów: 710
AndroidChrome 136.0.0.0

Fundakowski zupełnie bez formy. W sumie trudno żeby miał formę jak wchodzi raz na 5 meczy na kilka minut. Raz się fajnie ustawił i dostał podanie w pole karne. Gdyby był szybszy to mógłby wziąć obrońcę na plecy ,oddać strzał albo byłby sfaulowany a tak został z boku przepchnięty ciałem.

Orzeł konuzja po meczu z Ustrzykami. Dziadosz kontuzja. Kto wie czy nie do końca rundy.

Wardzala. Porażka. Szkoda kasy. Lepiej niech wchodzą juniorzy.

Ofensywnie nasi lepiej niż na początku rundy, ale mam wrażenie że dalej brakuje trochę pomysłów na oddanie strzalow. Brakuje strzałów z dystansu. Już niewiele brakuje żeby znajdować pozycję strzeleckie ale jednak trochę jeszcze brakuje dokładniejszego ostatniego podania. Szybszego wejście w pole karne rywala do prostopadłego podania. Wardzala miał taką szansę w końcówce ale jak gra mało i ma chyba trochę za dużo kilogramów to i do startu do piłki źle się ułożył [dblpt]).

Niestety po tym jak zawodnik Sokoła dostał czerwoną kartkę to w końcówce miałem nadzieję że nasi docisnąć rywala i strzela na 2:1. Jednak Sokół grał wtedy odważniej do przodu. Mieli, mimo osłabienia chęć do wygrania. Ale u nas widać było zmęczenie po środowym pucharze więc tak to wyglądało że u nas było trochę za dużo wybijania piłki na oślep.

Na czołówkę 4 ligi (miejsca od 3 do 6) nasza gra pewnie wystarczy. Wyżej nie ma się co pchać póki nie spłacimy długów. Niestety....

Ostatnio edytowany przez xcv (Wczoraj 12:02:08)

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
hydraulik warszawa | szlabany | zapraszamy na bezpłatną wycenę naprawa komputerów piastów darmowa diagnoza naprawy laptopa | najlepszy w regionie Ursusa serwis komputerowy Ursus naprawa komputerów, sewris laptopów, Warszawa Ursus